Weesolifantjes
Edie Afdrukken E-mail

Image
Edie
Zelf heb ik ook een olifantje geadopteerd. Ze is een vrouwtje, genaamd Edie. Edi is een vrouwtje en is geboren op 16 april 1999. Ze was ongeveer 4 maanden oud toen ze gered werd door haar redders. Dit kleine olifantje was in een waterput gevallen dicht bij de noordelijke grens van Kenia. Haar familie heeft de hele nacht alles gedaan wat ze konden om haar er uit te trekken, maar moesten haar achterlaten.

 

Lees meer...
 
Ilingwezi Afdrukken E-mail

Image
Ilingwezi
Mijn man heeft een andere olifant geadopteerd. Ze heet Ilingwezi en is geboren in april 1999. Hij vond de naam zo mooi. Later  kwamen wij er achter dat mijn olifantje Edie en Ilingwezi grote vriendinnen zijn. 

Lees meer...
 
Taita Afdrukken E-mail
Image
Taita
Sinds kort hebben we allebei twee olifanten. Toen André het verhaal las over Taita wilde hij dit olifantje steunen. Taita is een bulletje en is geboren in januari 2003.
Lees meer...
 
Wendi Afdrukken E-mail
O
Image
Wendi
ok Carola heeft een tweede olifantje geadopteerd.

Wendi was slechts enkele dagen oud toen ze in Nairobi arriveerde, met een natte navelstreng, zacht zwart haar op haar lichaam en een kleine korte slurf. Omdat ze zo jong was had ze echt nog geen begrip van alles wat er gebeurde, behalve dat ze honger had en ze iemand nodig had die groter was om te volgen en om niet alleen te zijn.
Lees meer...
 
Joomla Template by Joomlashack